ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace od RAFA | LabRulez ICPMS

      EU Compliant Routine Quantitative Dioxin and Dioxin-like compounds in food and feed by GC-MS/MS with the Advanced Ionization Source

      Prezentace
      | 2019 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
      GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
      Výrobce
      Thermo Fisher Scientific
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      BOOK OF ABSTRACTS - 8th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

      Ostatní
      | 2017 | RAFA
      GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      BOOK OF ABSTRACTS - 6 International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

      Ostatní
      | 2013 | RAFA
      GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

      Ne, 2.6.2024
      Nadace Experientia

      „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

      Ne, 2.6.2024
      RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

      Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

      Čt, 30.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.