ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      A Total Solution for the Analysis of Melamine and Cyanuric Acid in Pet Food by GC/MS and Aqueous Normal-Phase LC/MS/MS

      Aplikace
      | 2007 | Agilent Technologies
      GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Multi-Allergen Detection: Determining Unique Nut and Tree Nut Peptide Markers Using Accurate-Mass Q-TOF LC/MS

      Aplikace
      | 2015 | Agilent Technologies
      LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
      Instrumentace
      LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Comparison of Plant-Based Meat Alternatives and Meat

      Aplikace
      | 2023 | Agilent Technologies
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

      Ne, 2.6.2024
      Nadace Experientia

      „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

      Ne, 2.6.2024
      RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

      Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

      Čt, 30.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.