ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Comparison of Headspace Sampling and Stir Bar Sorptive Extraction in the Detection of Whiskey Adulteration with a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Distilled Spirits Using an Agilent 8890 Gas Chromatograph System

    Aplikace
    | 2018 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    AGILENT INTUVO 9000 Gas Chromatographic Analysis of Fusel Oils in Distilled Alcoholic Beverages

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A novel approach to assess the quality and authenticity of Scotch Whisky based on gas chromatography coupled to high resolution mass spectrometry

    Vědecké články
    | 2018 | Analytica Chimica Acta (Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identifying key odor compounds in bourbon using solvent-free aroma dilution analysis and a novel software for interpreting GC-O data

    Aplikace
    | 2020 | GERSTEL
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Classification of Food and Flavor Samples using a Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Potential of the Reversed Inject Differential Flow Modulator for Comprehensive Two dimensional Gas Chromatography in the Quantitative Profiling of Complex Natural Samples

    Prezentace
    | N/A | Ostatní
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Distilled Spirits Using an Agilent J&W DB-WAX Ultra Inert Capillary GC Column

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Excellent choices for food & agriculture applications

    Příručky
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Essential Oils—Area Percent Calculations Using Deconvoluted Total Ion Chromatogram

    Aplikace
    | 2008 | LECO
    GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.