ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Impact of USP <1058> - Regulatory Spotlight on Analytical Instrument Qualification (AIQ)

      Technické články
      | 2017 | Agilent Technologies
      GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS, SFC
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS, SFC
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Farmaceutická analýza

      Fast Analysis of Fat-Soluble Vitamins in Infant Milk Powder by Heart Cutting 2D-LC

      Aplikace
      | 2015 | Agilent Technologies
      2D-LC
      Instrumentace
      2D-LC
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Screening and Quantitation of 191 Mycotoxins and Other Fungal Metabolites in Almonds, Hazelnuts, Peanuts, and Pistachios Using UHPLC/MS/MS

      Aplikace
      | 2014 | Agilent Technologies
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Agilent Technologies
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

      Ne, 2.6.2024
      Nadace Experientia

      „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

      Ne, 2.6.2024
      RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

      Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

      Čt, 30.5.2024
      Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.