ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Nutritive Benefits – Determination of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    2D-LC
    Instrumentace
    2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 2

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    GPC/SEC
    Instrumentace
    GPC/SEC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality analysis of virgin olive oils – Part 3

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Assessment of Bisphenol A Specific Migration from Packaging Materials into Food Simulants Using UHPLC-MS/MS and LC with Fluorescence Detection

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Analysis of Virgin Olive Oils – Part 4

    Aplikace
    | 2016 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HPLC Analysis with Fluorescence Detection of Chlorophyll Degradation Products Pheophytins and Pyropheophytin in Virgin Olive Oil

    Aplikace
    | 2014 | Agilent Technologies
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Vitamin E in Olive Oil Using the Agilent 1260 Infinity Analytical SFC System

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    SFC
    Instrumentace
    SFC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Switching Between 1D-LC and Comprehensive 2D-LC Analysis – The Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution

    Technické články
    | 2014 | Agilent Technologies
    HPLC, 2D-LC
    Instrumentace
    HPLC, 2D-LC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Přednáška LABOREXPO 2024: Kam směřuje FTIR a Ramanova spektrometrie? Nové technologie, kde je hledat a jak je využít.

    Po, 27.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.