ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Determination of Critical Elements in Foods in Accordance with US FDA EAM 4.7 ICP-MS Method

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Inorganic Arsenic, Cadmium, Lead, and Mercury in Baby Foods by ICP-MS

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Mercury in Microwave Digests of Foodstuffs by ICP-MS

    Aplikace
    | 2004 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, CEM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Agilent ICP-MS Journal (November 2021, Issue 86)

    Ostatní
    | 2021 | Agilent Technologies
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Metrohm, CEM
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Polovodiče
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    S udržitelností u veřejných zakázek záleží na financování

    Ne, 28.4.2024
    Forum: magazín Univerzity Karlovy

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky

    Vědeckotechnické parky: Ostrava a Plzeň. A co Praha?

    Čt, 25.4.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.