ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimization of Determination of Dimethyl Sulfide in Wort and Beer

    Vědecké články
    | 2017 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    POUŽITÍ SPEKTRÁLNÍCHA SEPARAČNÍCH METOD K HODNOCENÍ JAKOSTI HOŘČICE BÍLÉ

    Vědecké články
    | 2024 | Chemické listy
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, NIR Spektroskopie, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER BY SOLID PHASE EXTRACTION AND DETECTION WITH GAS CHROMATOGRAPHY IN COMBINATION WITH MASS SPECTROMETRY (GC-MS) Part I. – Creation and validation of the analytical method

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME

    Vědecké články
    | 2005 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.