Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Klinická analýza
(2)
Potraviny a zemědělství
(1)
Instrumentace
Výrobce
Shimadzu
Shimadzu
Autor
Shimadzu
(3)
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(1)
Ostatní
(2)
Příručky
(1)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace | LabRulez ICPMS
Analysis of Short-Chain Fatty Acids in Biological Samples Using GC-MS
Aplikace
| 2017 | Shimadzu
GC/MSD
Instrumentace
GC/MSD
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Klinická analýza
Analysis of Short-Chain Fatty Acids in Biological Samples Using GC-MS
Aplikace
| 2023 | Shimadzu
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Klinická analýza
Analysis of NDMA (N-nitrosodimethylamine) in malt for beer and whisky production
Aplikace
| 2004 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský
Čt, 30.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Jak české grantové agentury podporují ženy a rodiče ve vědě? Díl první – GA ČR a TA ČR
Čt, 30.5.2024
Vědavýzkum.cz
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.