ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Reflectance Measurements of an Apple and Pear, and Prediction of Elapsed Days by Multivariate Analysis

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Closer Look at Cannabis Testing

    Technické články
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu journal Vol. 02 - Forensics / Toxicology

    Ostatní
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, Software, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, X-ray
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, Software, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie

    UV-VIS Series Accessories

    Brožury a specifikace
    | 2022 | Shimadzu
    UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření

    Complete compilation of applications for food analysis

    Příručky
    | 2019 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food Safety Solutions - Application Data Book

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.