ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Untargeted Beer Analysis using LC-QTOF-MS – Differentiation of Beer Styles based on Phenolic and iso-alpha-Acids

    Prezentace
    | 2023 | Shimadzu (HPLC Symposium)
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Investigation of Components that Affect Flavors and Visualizing Differences in Tastes

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VLB: Analysis of Organic Acids in Beer by Ion-Exclusion Chromatography and Post-Column pH-Buffering Conductivity Detection

    Postery
    | 2022 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Organic Acids in Beer by Ion-Exclusion Chromatography and Post-Column pH-Buffering Conductivity Detection

    Postery
    | 2023 | Shimadzu (AOAC)
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast and simple determination of free amino acids in beer

    Postery
    | 2015 | Shimadzu
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Monitoring Organic Acids during Fermentation with Shim-pack Fast-OA High-Speed Organic Acid Analytical Column

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Qualitative Analysis of UV-Absorbents in Cosmetics Based on UV-Vis Spectrum

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Unravelling the polyphenolic content of berry juices using focusing-modulated comprehensive two-dimensional liquid chromatography

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC
    Instrumentace
    LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Ultra High Performance Liquid Chromatograph Shimadzu Nexera series - Technical Reports / Applications

    Příručky
    | 2020 | Shimadzu
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony, GPC/SEC, PrepLC
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony, GPC/SEC, PrepLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Farmaceutická analýza, Ostatní, Klinická analýza

    Food Safety Solutions - Application Data Book

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Inovativní přístup k planárně chirálním látkám

    Po, 27.5.2024
    Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.