ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Analysis of Cigarette Odor Compounds by GC-MS, NDI, and Sensory Evaluation

    Aplikace
    | 2023 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Science-Based Evaluation and Visualization of Sake Flavors and Providing this Information to Consumers

    Technické články
    | 2023 | Shimadzu
    GC/MSD, Software, LC/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, Software, LC/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of odor components in fish by Shimadzu Off-Flavor system

    Postery
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparative analysis of aroma compounds of African pears via differently coated solid-phase micro-extraction fibres (SPME) using GC-FID and GCMS

    Aplikace
    | 2003 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Investigation of Components that Affect Flavors and Visualizing Differences in Tastes

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Vegetable Juice Evaluation by Particle Analyzer and GC/MS

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Aroma for Beverage R&D Using Smart Aroma Database™ and an SPME Arrow

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Software
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Software
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Fragrance Components in Aroma Oils Using GC/MS Off-Flavor Analyzer

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Off-flavor system of Shimadzu analyzes the odor components in edible oil

    Postery
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.