ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      Analysis of Multiple Classes of Cigarette Smoke Constituents by GCxGC-TOFMS

      Aplikace
      | 2011 | LECO
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Discrimination of Different Beer Sorts and Monitoring of the Effect of Aging by Determination of Flavor Constituents Using SPME and a Chemical Sensor

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, SPME, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, SPME, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Coupling Retention Time Locked Methods and Libraries to Automated SPME or SBSE for Analysis of Flavors and Fragrances

      Aplikace
      | 2003 | GERSTEL
      GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Complete Separation and Quantitation of Fusel Oils by Capillary GC

      Aplikace
      | N/A | Agilent Technologies
      GC, SPME
      Instrumentace
      GC, SPME
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD

      Aplikace
      | 2000 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      2-Step Multi-Volatile Method (2-Step MVM) for Characterization of Aroma Compounds in Bread

      Aplikace
      | 2016 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Stir Bar Sorptive Extraction: Recovery of Organic Acids and Amines

      Aplikace
      | 2003 | GERSTEL
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

      Target GC-MS Analysis using Accelerated Column Heating and Interactive Deconvolution Software

      Aplikace
      | 2006 | GERSTEL
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Discovery of Environmental Pollutants at an Electronic Waste Recycling Facility by Pegasus GC-HRT 4D

      Aplikace
      | 2017 | LECO
      GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
      Zaměření
      Životní prostředí

      Characterization of a Mass Spectrometer based Electronic Nose for Routine Quality Control Measurements of Flavors

      Aplikace
      | 2002 | GERSTEL
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

      St, 22.5.2024
      ALS Czech Republic

      Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

      Út, 21.5.2024
      Altium International

      Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)

      Po, 20.5.2024
      LabRulez
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.