Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Ostatní
(1)
Potraviny a zemědělství
(1)
Instrumentace
Příprava vzorků
(3)
Výrobce
Agilent Technologies
(1)
GERSTEL
GERSTEL
Autor
GERSTEL
(2)
Typ Publikace
Aplikace
Ostatní
(2)
Postery
(1)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace | LabRulez ICPMS
Automating the Accurate Transfer of Highly Volatile to Highly Viscous Liquids using a Bench-top Workstation
Aplikace
| 2016 | GERSTEL
GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS
Instrumentace
GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Ostatní
Automating the Accurate Transfer of Viscous Samples for the Completely Automated Extraction of Mycotoxins from Edible Oils
Aplikace
| 2019 | GERSTEL
Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
AUTOMATED WEIGHING OPTION: PROVING THE ACCURACY OF AUTOMATED SAMPLE PREP
Aplikace
| 2020 | Anatune
Příprava vzorků
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
GERSTEL, Anatune
Zaměření
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.