ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Direct Thermal Extraction Analysis of Solid and Liquid Samples using the GERSTEL MPS Robotic Sampler, Thermal Desorption Unit (TDU 2) and Cooled Inlet System (CIS)

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Direct Thermal Extraction Analysis of Food Packaging Material

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    The Power of Fully Automated Sample Preparation for Metabolomics Applications: Proof of Concept

    Aplikace
    | 2016 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Automated Determination of Formaldehyde Emissions from E-Liquids by On-Sorbent Derivatization and Thermal Desorption GC/MS

    Aplikace
    | 2018 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid Phase Micro-Extraction (SPME) Coupled with Selectable 1D/2D GC-MS for the Determination of Food Product Flavors

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Discrimination of Soft Drinks using a Chemical Sensor and Principal Component Analysis

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Aldehydes and Ketones in Oily Matrices using a Novel Dynamic Headspace Sampler Coupled to GC/MS

    Aplikace
    | 2008 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    RAPID DETERMINATION OF FORMALDEHYDE IN SHAMPOO SAMPLES USING SIFT-MS

    Aplikace
    | N/A | Anatune
    HeadSpace, SIFT-MS
    Instrumentace
    HeadSpace, SIFT-MS
    Výrobce
    GERSTEL, Syft Technologies
    Zaměření
    Ostatní

    Classification of Food and Flavor Samples using a Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determining Phenolic Compounds in Whisky using Direct Large Volume Injection and Stir Bar Sorptive Extraction

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

    St, 1.5.2024
    Pragolab

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.