Characterization of Adulterated Olive Oils in Cases of Food Fraud by Comprehensive Two-Dimensional Gas Chromatography with Time-of-Flight Mass Spectrometry (GC×GC-TOFMS)
Postery
| 2013 | LECO
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Comparison of Headspace Sampling and Stir Bar Sorptive Extraction in the Detection of Whiskey Adulteration with a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor
Aplikace
| 2002 | GERSTEL
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková
Ne, 2.6.2024
Nadace Experientia
„První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová
Ne, 2.6.2024
RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský