ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Analysis of Multiple Classes of Cigarette Smoke Constituents by GCxGC-TOFMS

      Aplikace
      | 2011 | LECO
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Comprehensive Analysis and Characterization of Tobacco Smoke Extracts

      Postery
      | 2012 | LECO
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Instrumentace
      GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Low Thermal Mass Technology, a New Approach to Accelerated Gas Chromatography that Provides More Efficient Dual Column Confirmation

      Aplikace
      | 2006 | GERSTEL
      GC, GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Životní prostředí

      Target GC-MS Analysis using Accelerated Column Heating and Interactive Deconvolution Software

      Aplikace
      | 2006 | GERSTEL
      GC/MSD, GC/SQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/SQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

      Út, 7.5.2024
      Altium International

      Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

      Ne, 5.5.2024
      Metrohm Česká republika

      Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

      Po, 13.5.2024
      ANALYTIKA
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.