ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Predictive Classification of Contaminants Encountered During the Distillation of Shochu,a Distilled Beverage Native to Japan

    Postery
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Characterization of a Mass Spectrometer based Electronic Nose for Routine Quality Control Measurements of Flavors

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimisation of a Large Volume Injection (LVI) Method for Organic Contaminants in Water Using Design of Experiments (DoE)

    Aplikace
    | 2018 | Anatune
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Životní prostředí

    Use of Calibration Transfer Algorithms on a Mass Spectrometry Based Chemical Sensor - Preliminary Results

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Detection of Packaging Emissions using a Flexible Headspace Sampler Combined with a Multi Sensor System and a Separation Unit

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Classification of Food and Flavor Samples using a Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Packaging Materials using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2004 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie, Materiálová analýza

    Detection of Spoilage Markers in Food Products using a Mass-Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of the Sensitivity of Solid Phase MicroExtraction (SPME) and Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) for the Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Water and Soil Samples

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Fast Analysis of Beverages using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Přednáška LABOREXPO 2024: Kam směřuje FTIR a Ramanova spektrometrie? Nové technologie, kde je hledat a jak je využít.

    Po, 27.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.