Headspace Sampling Unit Combined with a Metal Oxide Sensor or Standard Detectors for Quantification of VOC Emissions from Beverage Cans or Other Packaging Materials
Aplikace
| 2007 | GERSTEL
GC, GC/MSD, HeadSpace
Instrumentace
GC, GC/MSD, HeadSpace
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Achieving Low-Level Detection of Benzene in Beverages with an Automated Headspace Vial Sampler
Aplikace
| 2013 | Tekmar Teledyne
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
Výrobce
Tekmar Teledyne
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Beverage Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS
Aplikace
| 2018 | GERSTEL
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Comparison of New 37 Component FAME Standard on Four Capillary Columns of Different Polarities
Aplikace
| 1999 | Merck
GC, GC kolony, Spotřební materiál
Instrumentace
GC, GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Merck
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Trace Sulfur and Hydrocarbon Contaminants in Beverage-Grade Carbon Dioxide
Aplikace
| 2012 | Agilent Technologies
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Non-Targeted Aroma Profiling by GC-TOFMS to Compare Beer Samples
Aplikace
| 2014 | LECO
GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Beer Aroma: Detection of Analyte Differences with GC-TOFMS and the Reference Feature in ChromaTOF®
Aplikace
| 2014 | LECO
GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Comparison of SPB-PUFA and Omegawax Capillary Columns for FAMEs Analysis by GC
Aplikace
| 1999 | Merck
GC, SPME
Instrumentace
GC, SPME
Výrobce
Merck
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Trace sulfur and hydrocarbon contaminants in beverage grade carbon dioxide
Aplikace
| 2011 | Agilent Technologies
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Monitoring Antioxidant Additives in Foods, Using HPLC or Capillary GC and a New Reference Standards Kit