ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace | LabRulez ICPMS

    Determination of pesticides in foods using phosphorus and sulfur detection by GC-ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Ultra-Sensitive Detection of PCBs and PAHs in seafood by GC-MS/MS following the European Union regulations

    Aplikace
    | 2018 | Bruker
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of Rapid Extraction and Analysis Techniques for Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Seafood by GC/MS/MS

    Aplikace
    | 2011 | Bruker
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of Rapid Extraction and Analysis Techniques for Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Seafood by GC/MS/MS

    Aplikace
    | 2015 | Bruker
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)

    Út, 7.5.2024
    Altium International

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika

    Konfigurátor roztoků ANALYTIKA – tvorba roztoku na míru

    Po, 13.5.2024
    ANALYTIKA
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.