ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace | LabRulez ICPMS

    Evaluation of Aroma Generated During Cooking

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 2. Flavor components in soy sauce

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of 3-chloro-1,2-propanediol in soy sauce (hydrolysed vegetable protein – HVP)

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of preservative additives in food by Agilent 7820A GC

    Aplikace
    | 2009 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Concentration Analysis of Volatile Components of Soy Sauce - Comparative Collection Methods Using MonoTrap RGC18 TD

    Aplikace
    | N/A | GL Sciences
    GC/MSD, Termální desorpce, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Spotřební materiál
    Výrobce
    GL Sciences
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Amino Acids Contained in Soy Sauce

    Aplikace
    | 2011 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Selectable Single or Multidimensional GC System with Heart-Cut Fraction Collection and Dual Detection for Trace Analysis of Complex Samples

    Aplikace
    | 2005 | GERSTEL
    GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    A Solid-phase Micro-extraction GC-MS/MS Method for Rapid Quantitative Analysis of Food and Beverages for the Presence of Restricted Biologically Active Flavorings

    Aplikace
    | 2011 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Ethylene Oxide and 2-Chloroethanol Analysis in Instant Noodles by Dynamic Headspace and GC- MS/MS

    Aplikace
    | 2024 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.