Highly sensitive quantitative analysis of Amoxicillin and Clavulanic acid from plasma using LC/MS/MS
Postery
| 2015 | Shimadzu
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Klinická analýza
Highly sensitive simultaneous analysis of tetracyclines and β-lactams antibiotics in edible meat by LC/MS/MS
Postery
| 2021 | Shimadzu (ASMS)
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of a Single Methodology for the Analysis and Quantitation of Multi- class Veterinary Drugs in Different Animal Matrices Used for Consumption
Postery
| 2016 | Thermo Fisher Scientific
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Enhanced screening for Active Pharmaceutical Ingredients (APIs) through the integration of a single quadrupole mass spectrometer
Postery
| 2023 | Shimadzu (ASMS)
LC/MS, LC/SQ
Instrumentace
LC/MS, LC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Farmaceutická analýza
Quantitative Analysis of -Lactam Antibiotics in Human Plasma by High Sensitivity LC/MS/MS Method
Postery
| 2017 | Shimadzu
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Klinická analýza
Ion chromatography – the all-rounder for pharmaceutical analysis
Postery
| N/A | Metrohm
Iontová chromatografie
Instrumentace
Iontová chromatografie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Farmaceutická analýza
Recent Advancements in LC-MS/MS Technology for Enabling Improvements in the Multi-residue Analysis of Veterinary Drugs in Food
Postery
| 2022 | Thermo Fisher Scientific (ASMS)
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Instrumentace
LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
Výrobce
Thermo Fisher Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie