ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      High Speed Analysis of α-Acids and β-Acids in Hops by using UHPLC

      Postery
      | 2021 | Shimadzu (AOAC)
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Shimadzu
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      High Speed Analysis of α-Acids and β-Acids in Hops by using UHPLC

      Postery
      | 2021 | Shimadzu (AOAC)
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Shimadzu
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Simultaneous Analysis of Beer Components (Xanthohumol, Isoxanthohumol, Humulinones, Iso-α-Acids, α-Acids, and β-Acids)

      Postery
      | 2023 | Shimadzu (HPLC Symposium)
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Shimadzu
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      Determination of Organic and Inorganic Contaminants in Beer Using ICP-MS & LC-MSMS Spectrometry

      Postery
      | N/A | Shimadzu (AOAC)
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Instrumentace
      LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
      Výrobce
      Shimadzu
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

      St, 1.5.2024
      Pragolab

      XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

      Po, 29.4.2024
      Centrum dopravního výzkumu (CDV)

      Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

      Ne, 28.4.2024
      LabRulez
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.