ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace | LabRulez ICPMS

    Evaluation of the Deliciousness of Artifcial Meat

    Příručky
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Amino Acid Analysis - Application Compendium

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    Amino Acid Analysis - Application Notebook

    Příručky
    | 2018 | Waters
    Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Klinická analýza

    Agilent Biocolumns - Amino Acid Analysis - "How-To" Guide

    Příručky
    | 2020 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, HPLC, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Cell Culture Media Analysis in Biopharma by Liquid Chromatography

    Příručky
    | 2022 | Agilent Technologies
    Spotřební materiál, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, LC kolony
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření

    Biopharmaceutical Development and QA/QC

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Chromatography for Neuroscience Applications Notebook

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Klinická analýza

    Food and Beverage Quality Control and Compositional Testing

    Příručky
    | 2022 | Waters
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC kolony, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Thermo Scientific Dionex Bio-IC Column Selection Guide

    Příručky
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Spotřební materiál, Iontová chromatografie, LC kolony
    Instrumentace
    Spotřební materiál, Iontová chromatografie, LC kolony
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření

    Shimadzu Solutions for Biopharmaceutical - Application Notebook

    Příručky
    | 2018 | Shimadzu
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, Software, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál, Software, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.