ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace | LabRulez ICPMS

      IÓNOVO-VYLUČOVACIA CHROMATOGRAFIA

      Vědecké články
      | 2016 | Chemické listy
      HPLC
      Instrumentace
      HPLC
      Výrobce
      Zaměření

      ANALÝZA KATIONTOVÝCH SPECIÍ ARSENU V POTRAVINÁCH MOŘSKÉHO PŮVODU

      Vědecké články
      | 2018 | Chemické listy
      HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
      Instrumentace
      HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství

      VYUŽITIE CHROMATOGRAFICKÝCH METÓD NA CHARAKTERIZÁCIU PRODUKTOV STARNUTIA CELULÓZOVÝCH MATERIÁLOV

      Vědecké články
      | 2020 | Chemické listy
      GC, GC/MSD, SPME, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, GPC/SEC
      Instrumentace
      GC, GC/MSD, SPME, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, GPC/SEC
      Výrobce
      Zaměření
      Materiálová analýza

      SÚČASNÉ METÓDY A NOVÉ TRENDY V IZOLÁCII REZÍDUÍ PESTICÍDOV Z BEZTUKOVÝCH POTRAVÍN

      Vědecké články
      | 2004 | Chemické listy
      SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
      Instrumentace
      SPME, Příprava vzorků, GPC/SEC
      Výrobce
      Zaměření
      Potraviny a zemědělství
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

      St, 1.5.2024
      Pragolab

      XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

      Po, 29.4.2024
      Centrum dopravního výzkumu (CDV)

      Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

      Ne, 28.4.2024
      LabRulez
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.