ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    The Use of HRMS and Statistical Analysis in the Investigation of Basmati Rice Authenticity and Potential Food Fraud

    Aplikace
    | 2014 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF, GC/API/MS, Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF, GC/API/MS, Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Rapid Determination of Cinnamomum Species Using the DART QDa System with LiveID for Ground Spice Authenticity Testing

    Aplikace
    | 2018 | Waters
    Software, LC/MS, DART, LC/SQ
    Instrumentace
    Software, LC/MS, DART, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    RAFA: Specific case studies looking at authenticity assessment with LC- Q/TOF MS

    Prezentace
    | 2019 | Queen's University Belfast (RAFA)
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Benefits of Mass Detection Using the ACQUITY QDa Mass Detector for Routine Botanical Authentication

    Aplikace
    | 2018 | Waters
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Integrated machine learning-based approach to evaluate authenticity in various food matrices via MALDI-TOF-MS technology

    Postery
    | 2023 | Bruker (ASMS)
    MALDI, LC/MS, LC/TOF
    Instrumentace
    MALDI, LC/MS, LC/TOF
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food Classification and Authenticity Testing Using a New High-Resolution LC/QTOF and Novel Classification Software

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Authentication and Geographical Origin Analysis of Plant - Derived Edible Oil Using the SCIEX X500R QTOF System

    Aplikace
    | 2019 | SCIEX
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    SCIEX
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated 2-Dimensional Fingerprint Analysis for Routine Botanical Authentication Using the ACQUITY QDa Mass Detector

    Aplikace
    | 2018 | Waters
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Safe and Authentic Foodstuffs

    Ostatní
    | 2017 | Waters
    SFC
    Instrumentace
    SFC
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Meat Authenticity Using a Comprehensive Targeted Proteomic Strategy and High-Resolution Mass Spectrometry

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Proteomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.