ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Determination of Low Level Lactose in Dairy Products Using UHPLC-MS

    Aplikace
    | 2019 | Waters
    LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast and sensitive determination of lactose in lactose-free products using HPAE-PAD

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast determination of lactose in dairy products

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Lactose in Lactose-Free Milk Products by High-Performance Anion-Exchange Chromatography with Pulsed Amperometric Detection

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of lactose in lactose-free dairy products using HPAE coupled with PAD and MS dual detection

    Aplikace
    | 2018 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie, IC-MS
    Instrumentace
    Iontová chromatografie, IC-MS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sensitive Simultaneous Analysis of Lactose, Allolactose, Lactulose and Saccharides Contained in Low Lactose Dairy Products Using HPLC with Post-column Fluorescence Derivatization Method

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Sensitive Simultaneous Analysis of Lactose, Allolactose, Lactulose and Saccharides Contained in Low Lactose Dairy Products Using HPLC with Post-column Fluorescence Derivatization Method

    Postery
    | 2021 | Shimadzu (AOAC)
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Determinations of Lactose and Lactulose in Milk Products Using HPAE-PAD

    Aplikace
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Contaminant Analysis by DPiMS™-2020 (3): Detection of Sleeping Pills in Beverages

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Instrumentace
    LC/MS, DART, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of sugars in dairy products using HPAE-PAD

    Aplikace
    | 2020 | Thermo Fisher Scientific
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

    St, 1.5.2024
    Pragolab

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.