ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Multi-Residue Analysis of Pesticides in Samples of Lettuce and Peas Using Large Volume-Difficult Matrix Introduction-Gas Chromatography-Mass Spectrometry (LV-DMI-GC-MS)

    Aplikace
    | N/A | GL Sciences
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GL Sciences
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of pesticides in food extract samples at low ppb levels using a new bench top GC-MS/MS system

    Postery
    | N/A | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    EPRW: GC-MS/MS Pesticide Analyser Workflow Updated and Enhanced By Powerful Thermo Scientific™ Chromeleon™ 7.2 CDS Software

    Postery
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, Software
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, Software
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Pesticide Residues in Lettuce Using a Modified QuEChERS Extraction Technique and Single Quadrupole GC/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Pesticide Residues in Lettuce Using a Modified QuEChERS Extraction Technique and Single Quadrupole GC/MS

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quick Start-Up for a Modified QuEChERS Multi-residue Pesticide Analysis in Lettuce by GC/MSn

    Aplikace
    | 2008 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/IT
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/IT
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Pesticide Residues in Lettuce and Apple Samples using Agilent Bond Elut QuEChERS AOAC Extraction Kit with Universal Dispersive SPE

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analyzing Pesticide Residues in Lettuce by the EN 15662 Method using Phenomenex roQ™ QuEChERS Kits Followed by LC/MS/MS and GC/MS Analysis

    Aplikace
    | 2012 | Phenomenex
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, Phenomenex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Off-favour Analysis in Food Using a Simple and Rapid SPME-GC/TQMS Method with Dedicated Off-favour Database

    Postery
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    GCxGC-TOFMS Analysis of TMS-Derivatized Lettuce Extracted Samples

    Aplikace
    | 2008 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
    Výrobce
    LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    S udržitelností u veřejných zakázek záleží na financování

    Ne, 28.4.2024
    Forum: magazín Univerzity Karlovy

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky

    Vědeckotechnické parky: Ostrava a Plzeň. A co Praha?

    Čt, 25.4.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.