ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Zkoušení způsobilosti - které a jak často?

    Technické články
    | 2018 | EURACHEM-ČR
    Instrumentace
    Výrobce
    Zaměření

    VLIV PĚSTEBNÍCH PODMÍNEK NA SPECIACI SELENU V TKÁNÍCH ŘEPKY OLEJKY

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ÚPRAVA VZORKU PRO STANOVENÍ ANIONTŮ V DŮLNÍ VODĚ S VYSOKÝM OBSAHEM ŽELEZA

    Vědecké články
    | 2013 | Chemické listy
    HPLC, Iontová chromatografie
    Instrumentace
    HPLC, Iontová chromatografie
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, Merck
    Zaměření
    Životní prostředí

    PFAS: “Věčné chemikálie” v půdě

    Technické články
    | 2023 | ALS Czech Republic
    Instrumentace
    Výrobce
    Zaměření
    Životní prostředí

    Matricový CRM oleje na obsah kanabinoidů METRANAL® CRM AN-BM04

    Ostatní
    | 2022 | ANALYTIKA
    Standardy
    Instrumentace
    Standardy
    Výrobce
    ANALYTIKA
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STANOVENÍ VOLNÉHO A CELKOVÉHO KVERCETINU V MORAVSKÝCH ČERVENÝCH VÍNECH

    Vědecké články
    | 2003 | Chemické listy
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Instrumentace
    HPLC, Kapilární elektroforéza
    Výrobce
    Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PFAS: “Večné chemikálie” v pôde

    Technické články
    | 2023 | ALS Czech Republic
    Instrumentace
    Výrobce
    Zaměření
    Životní prostředí

    CHROMATOGRAFICKÉ STANOVENÍ BIOGENNÍCH AMINŮ A POLYAMINŮ VE ZRAJÍCÍCH SÝRECH

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    HPLC
    Instrumentace
    HPLC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VITATOX: Antioxidační charakteristiky ovoce s ohledem na způsob pěstování

    Prezentace
    | 2023 | VSUO Holovousy (VITATOX)
    HPLC, UV–VIS Spektrofotometrie
    Instrumentace
    HPLC, UV–VIS Spektrofotometrie
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    ANALÝZA OBSAHU ANTOKYÁNOV V BOBULIACH Vaccinium corymbosum, Vitis vinifera A Aronia melanocarpa Z VÝCHODNÉHO SLOVENSKA

    Vědecké články
    | 2019 | Chemické listy
    LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/IT
    Instrumentace
    LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/IT
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.