ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Pesticide Authentication by Portable FTIR Spectroscopy

    Aplikace
    | 2013 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Pesticides in the Field using a Handheld Raman Analyzer with SORS

    Aplikace
    | 2023 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Using qualifier ions to improve ICP-MS data quality for waste water analysis

    Technické články
    | 2015 | Agilent Technologies
    ICP/MS
    Instrumentace
    ICP/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    Quantification of five effective components in pesticides by visible near-infrared spectroscopy

    Aplikace
    | 2017 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Determination of pesticides in foods using phosphorus and sulfur detection by GC-ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    IMPLEMENTATION-READY CANNABIS TESTING Flowers, Extracts, Edibles, and Concentrates

    Brožury a specifikace
    | 2018 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Method Package Guidebook

    Příručky
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Pyrolýza, GC/SQ, GC/QQQ, Software, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Proteomika, Metabolomika, Lipidomika

    Shimadzu’s Total Support for Food Safety

    Brožury a specifikace
    | 2018 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Establish Your Cannabis Lab Fast - Ready-to-run eMethods and applications for cannabis testing: an application compendium

    Brožury a specifikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/SQ, GC/QQQ, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Notebook - AGILENT FOOD TESTING SOLUTIONS

    Příručky
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.