ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    WCPS: Application of Compound Independent Calibration (CIC) Software for the Quantitation of As-species in Undiluted Urine by LC-ICP-MS

    Postery
    | 2011 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Klinická analýza

    Global In-Depth Quantitative Phosphoproteomic Analysis of HIV Infected Cells using the Orbitrap Fusion Tribrid Mass Spectrometer

    Postery
    | 2013 | Thermo Fisher Scientific (HUPO)
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Instrumentace
    LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Proteomika

    Determination of Trivalent and Hexavalent Chromium in Toy Materials

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Materiálová analýza

    Iodine monitoring in natural sources

    Aplikace
    | 2023 | Metrohm
    Iontová chromatografie
    Instrumentace
    Iontová chromatografie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Widely-targeted Metabolomic profiling for wines by LC-MS/MS and GC-MS/MS measurement

    Postery
    | 2017 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Agilent ICP-MS Journal (May 2011 – Issue 46)

    Ostatní
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, HPLC, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Arsenic Speciation Analysis in Apple Juice Using HPLC-ICP-MS

    Aplikace
    | 2023 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Ion Chromatography (IC) ICP-MS for Chromium Speciation in Natural Samples

    Aplikace
    | 2005 | Agilent Technologies
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies, Metrohm
    Zaměření
    Životní prostředí

    Direct and Traceable Mass Purity Certification of Protein Standards using LC-ICP-MS/MS

    Aplikace
    | 2022 | Agilent Technologies
    HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    HPLC, ICP/MS, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Proteomika

    Quantitative Analysis of Ractopamine in Beef using Automated Online Sample Preparation with Liquid Chromatography- Tandem Mass Spectrometry

    Aplikace
    | 2012 | Thermo Fisher Scientific
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.