ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Quantitative Analysis of Sugars (Fructose, Glucose, and Sucrose) in Honey by FTIR

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    QA/QC of sugars using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR analyzer

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality control of sugars in fruit juice

    Aplikace
    | 2023 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identification of structurally very similar sugars using a portable Raman spectrometer

    Aplikace
    | N/A | Metrohm
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Rapid Identification of Raw Materials Inside Packaging

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    Determination of Sucrose Levels in Infant Cereals Using the Agilent Cary 630 ATR-FTIR Spectrometer

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality control of sugarcane juice

    Aplikace
    | 2023 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Lead in Sugar by Electrothermal Atomization

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Trace Detection of Erythrosine B in Sugar

    Aplikace
    | 2020 | Metrohm
    RAMAN Spektrometrie
    Instrumentace
    RAMAN Spektrometrie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Brix, fructose, glucose, and sucrose with NIRS

    Aplikace
    | 2023 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU

    Ne, 12.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Příjem bílkovin matky během těhotenství může ovlivnit vývoj obličeje novorozence

    Ne, 12.5.2024
    CEITEC
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.