Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(3)
Klinická analýza
(3)
Materiálová analýza
(6)
Metabolomika
(3)
Instrumentace
AAS
(2)
FTIR Spektroskopie
(2)
ICP/MS
(4)
ICP/MS/MS
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(32)
ELGA LabWater
(1)
GERSTEL
(1)
Metrohm
(20)
Autor
Agilent Technologies
(30)
GERSTEL
(1)
Metrohm
(20)
RAFA
(12)
Typ Publikace
Aplikace
(45)
Brožury a specifikace
(23)
Ostatní
(21)
Postery
(9)
Rok vydání
Quality analysis of virgin olive oils – Part 2
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
GPC/SEC
Instrumentace
GPC/SEC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality analysis of virgin olive oils – Part 3
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Use of MALDI-TOF mass spectrometry and machine learning to detect the adulteration of extra virgin olive oils
Postery
| 2018 | Shimadzu
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Instrumentace
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Nutritive Benefits – Determination of Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil Using the Agilent 1290 Infinity 2D-LC Solution
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
2D-LC
Instrumentace
2D-LC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
A quantitative discrimination study of recycled cashmere fibers using MALDI-TOF MS
Postery
| 2023 | Shimadzu (ASMS)
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Instrumentace
MALDI, LC/TOF, LC/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Materiálová analýza
Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 6 Nutritive Benefits – Phenolic Compounds in Virgin Olive Oil
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Evaluation of Multivariate Calibration with RADIAN ASAP Data for the Quantitation of Edible Oil Blends
Aplikace
| 2021 | Waters
LC/MS, DART, LC/SQ
Instrumentace
LC/MS, DART, LC/SQ
Výrobce
Waters
Zaměření
Potraviny a zemědělství
GPC Analysis of Thermoplastic Engineering Polymers (PBT, PET)
Aplikace
| 2014 | Agilent Technologies
GPC/SEC
Instrumentace
GPC/SEC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie
Quality Analysis of Virgin Olive Oils – Part 4
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality Analysis of Extra Virgin Olive Oils – Part 8
Aplikace
| 2016 | Agilent Technologies
HPLC
Instrumentace
HPLC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex
St, 8.5.2024
Česká voda – MEMSEP, a.s.
FACT …to funguje (Agilent ICP-OES)
Út, 7.5.2024
Altium International
Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB
Čt, 16.5.2024
Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.