ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez ICPMS

    Quantitation Target Compound Ion Extraction Matched with Unknowns Analysis Component Perception

    Postery
    | 2011 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FTIR analysis provides rapid QA/QC and authentication of food ingredients prior to processing

    Aplikace
    | 2012 | Agilent Technologies
    FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Pinot Noir Wines by HS-SPME GC/Q-TOF: Correlating Geographical Origin with Volatile Aroma Profiles

    Postery
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor and Fragrance GC/MS Analysis with Hydrogen Carrier Gas and the Agilent HydroInert Source

    Aplikace
    | 2023 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Screening Foodstuffs for Pesticides and Other Organic Chemical Contaminants Using Full Scan GC/MS and MassHunter Quant Target Deconvolution

    Aplikace
    | 2013 | Agilent Technologies
    GC/MSD, Software
    Instrumentace
    GC/MSD, Software
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DiscussionFragrance profiles of cooked and raw rice using PAL SPME Arrow and Agilent GC7890-MS7000

    Postery
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Identify More Pesticides Faster Using the Agilent High-Efficiency Source

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Reducing Analysis Time Using GC/MSD and Deconvolution Reporting Software

    Aplikace
    | 2007 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using a Dual LTM Series II System with Flow Modulated Comprehensive GCxGC

    Technické články
    | 2011 | Agilent Technologies
    GCxGC
    Instrumentace
    GCxGC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Comprehensive Food Profiling Combining High Resolution LC/MS and GC/MS Analyses

    Aplikace
    | 2017 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, GC/Q-TOF, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí

    Podcast CHEmic #29 – Divadlo i věda nám pomáhají porozumět světu, říká dramatik a matematik René Levínský

    Čt, 30.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.