ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    SPME workshop focusing on the analysis of Coffee

    Aplikace
    | 2012 | Anatune
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Direct Injection of Distilled Spirits with PTV Matrix Removal: The Perfect Splitless Injection ?

    Aplikace
    | 1998 | GERSTEL
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Investigations into the automated Online Solid Phase Extraction and GCMS Analysis of Metaldehyde from Water Samples

    Aplikace
    | 2010 | Anatune
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Automatic Liner Exchange (ALEX) to Deal with Dirty Matrices Using the GC/Q-TOF

    Aplikace
    | 2018 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Differentiation of Fresh and Oxidized Wine Samples with HS-SPME, GC-TOFMS, and GC×GC-TOFMS

    Aplikace
    | 2016 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using Dynamic Headspace and Principal Component Analysis to find key differences between chocolate samples

    Aplikace
    | 2016 | Anatune
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, HeadSpace, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, HeadSpace, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HIGH-THROUGHPUT ANALYSIS OF VOLATILES FROM FRUIT USING SIFT-MS

    Aplikace
    | N/A | Anatune
    HeadSpace, SIFT-MS
    Instrumentace
    HeadSpace, SIFT-MS
    Výrobce
    GERSTEL, Syft Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Metalloid Species in Gas Samples using a Commercial Cryotrapping System (TDS-G-CIS GC) Coupled to ICP-MS with PH3 and SF6 as Example Compounds

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Characterization of a Mass Spectrometer based Electronic Nose for Routine Quality Control Measurements of Flavors

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Laboratoř anorganické chemie ALS Czech Republic v Praze

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.