ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Determination of Heavy Metals in Wine using simultaneous ICP-OES with Mini Torch

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    ICP/OES
    Instrumentace
    ICP/OES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Qualitative and Quantitative Analysis of Seafood by EDXRF

    Aplikace
    | 2013 | Shimadzu
    X-ray
    Instrumentace
    X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Sensitivity Determination of Lead in Soy sauce

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Flame and Graphite Furnace Atomic Absorption Spectroscopy - Application Compendium

    Příručky
    | 2021 | Agilent Technologies
    AAS
    Instrumentace
    AAS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Application Book Volume 3 - Food & Beverage

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/OES, AAS, FTIR Spektroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Handbook Food, Beverages, Agriculture - Release 2

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, 2D-LC, LC/SQ, LC/IT
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 7th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2015 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, HPLC, LC/MS, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 3rd International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2007 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LECO/MERCI Seminář Biomasa 2024

    Po, 29.4.2024
    LECO

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.