ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez ICPMS

    Cannabis Testing Solutions: Let’s Talk Quality

    Prezentace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, HPLC, LC/MS, ICP/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, HPLC, LC/MS, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simultaneous determination of xanthan gum, optical density, and glucose in aqueous solutions by Vis-NIRS

    Aplikace
    | 2017 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    EA-IRMS: Tracing geographical origin of Argan oil using carbon and oxygen isotope fingerprints

    Postery
    | 2022 | Thermo Fisher Scientific (RAFA)
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Instrumentace
    Elementární analýza, GC/MSD, GC/HRMS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Book Volume 3 - Food & Beverage

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Pragolab DISCOVERY DAYS 2024 (registrace a program)

    St, 1.5.2024
    Pragolab

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.