Precision Microvolume Spectrophotometry of Lysosyme at 100mg/ml
Aplikace
| 2005 | Agilent Technologies
NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
NIR Spektroskopie, UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Klinická analýza
Precision Analysis of Toxic Elements in Plastic by ICPE-9800 Series
Aplikace
| 2014 | Shimadzu
MP/ICP-AES
Instrumentace
MP/ICP-AES
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Materiálová analýza
Accuracy in Microvolume Measurements. Investigating the Precision and Reproducibility of Cary 50, 300 and 4000 series Instruments for Microlitre samples
Aplikace
| N/A | Agilent Technologies
UV–VIS Spektrofotometrie
Instrumentace
UV–VIS Spektrofotometrie
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Klinická analýza
Real-time inline predictions of jet fuel properties by NIRS
Aplikace
| N/A | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie
Elemental Impurity Analysis in Cutaneous and Transcutaneous Drug Products Using ICP-MS Based on ICHQ3D (R2)
Aplikace
| 2022 | Shimadzu
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Farmaceutická analýza
Analysis of Elemental Impurities in Synthetic Oligonucleotides by ICP-MS
Aplikace
| 2023 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Farmaceutická analýza
Ultra-Trace Analysis of Beryllium in Water and Industrial Hygiene Samples by ICP-MS
Aplikace
| 2006 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí
Low Level Measurement of Cadmium in Foods
Aplikace
| 2010 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Multiple Elements in Foods using Automated Fast Sequential-Flame AAS Analysis
Aplikace
| 2021 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies, CEM
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Pharmaceutical Analysis Using UV-Vis: Compliance with USP Chapter <857>, and European Pharmacopoeia (Ph. Eur. Chapter 2.2.25)