ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Quality Control of Shampoo

    Aplikace
    | 2020 | Metrohm
    NIR Spektroskopie
    Instrumentace
    NIR Spektroskopie
    Výrobce
    Metrohm
    Zaměření
    Ostatní

    Oil and Gas Application Notebook

    Příručky
    | 2019 | Thermo Fisher Scientific
    GC, Software, Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/OES
    Instrumentace
    GC, Software, Iontová chromatografie, IC-MS, ICP/OES
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Průmysl a chemie

    Complete compilation of applications for food analysis

    Příručky
    | 2019 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    BOOK OF ABSTRACTS - 4th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2009 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LECO/MERCI Seminář Biomasa 2024

    Po, 29.4.2024
    LECO

    XI. česko-slovenská konference Doprava, zdraví a životní prostředí (REGISTRACE)

    Po, 29.4.2024
    Centrum dopravního výzkumu (CDV)

    Wiley vydal AntiBase Library 2024 - nejnovější verzi Wileyho knihovny pro identifikaci přírodních látek

    Ne, 28.4.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.