ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Determination of pesticides in foods using phosphorus and sulfur detection by GC-ICP-QQQ

    Aplikace
    | 2015 | Agilent Technologies
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Instrumentace
    GC, ICP/MS, Speciační analýza, ICP/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Mass Spectrometry Applications in Medical Cannabis Contamination Testing

    Postery
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Shimadzu journal Vol. 02 - Forensics / Toxicology

    Ostatní
    | 2014 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, Software, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, X-ray
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/SQ, GC/QQQ, Software, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Forenzní analýza a toxikologie

    Phenomenex SAMPLE PREPARATION Selection and Users Guide

    Příručky
    | 2015 | Phenomenex
    Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Výrobce
    Phenomenex
    Zaměření

    Wine should ONLY be wine. Application Summary Compendium

    Příručky
    | 2016 | Thermo Fisher Scientific
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/SQ, HPLC, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/Orbitrap, LC/QQQ, ICP/OES, AAS
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Application Notebook - AGILENT FOOD TESTING SOLUTIONS

    Příručky
    | 2012 | Agilent Technologies
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Příprava vzorků, GC/Q-TOF, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 6th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2013 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 4th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2009 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Complete compilation of applications for food analysis

    Příručky
    | 2019 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, SFC, GPC/SEC, LC/SQ, ICP/MS
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

    St, 24.4.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO & PROCESEXPO 2024

    Út, 23.4.2024
    CHEMAGAZÍN

    Aktuality v oblasti servisních služeb a zákaznických školení (M. Juříček) - NPI2023

    Út, 23.4.2024
    Altium International
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.