ICPMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Programme ESAS - CSSC 2022

    Ostatní
    | 2022 | ESAS
    Instrumentace
    Výrobce
    Zaměření

    Shimadzu Journal Vol. 02 - Material Science

    Ostatní
    | 2014 | Shimadzu
    MALDI, LC/TOF, LC/MS, GPC/SEC, Mikroskopie
    Instrumentace
    MALDI, LC/TOF, LC/MS, GPC/SEC, Mikroskopie
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Materiálová analýza

    PROGRAM - 8th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS

    Ostatní
    | 2017 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 9th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2019 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROGRAM - 7th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)

    Ostatní
    | 2015 | RAFA
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou

    Út, 16.4.2024
    Altium International

    Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami

    Po, 15.4.2024
    ANALYTIKA

    Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

    Čt, 25.4.2024
    Akademie věd České republiky
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.