Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
ICPMS
GCMS
LCMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
ICPMS
GCMS
LCMS
Zaměření
Potraviny a zemědělství
(1)
Instrumentace
AAS
(1)
ICP/MS
(2)
ICP/MS/MS
(1)
Výrobce
Agilent Technologies
(3)
Autor
Agilent Technologies
(3)
Typ Publikace
Manuály
(2)
Ostatní
(1)
Technické články
(1)
Rok vydání
ICP-MS Cone Magnifier, 10X with LED Illumination
Manuály
| 2018 | Agilent Technologies
ICP/MS
Instrumentace
ICP/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Agilent AA Spectrometer Systems Site Preparation Checklist
Manuály
| 2016 | Agilent Technologies
AAS
Instrumentace
AAS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Agilent ICP-MS Interface Cones
Technické články
| 2019 | Agilent Technologies
ICP/MS, ICP/MS/MS
Instrumentace
ICP/MS, ICP/MS/MS
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
BOOK OF ABSTRACTS - 8th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS (RAFA)
Ostatní
| 2017 | RAFA
GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
Instrumentace
GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
Výrobce
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Měření čistoty malých objemů DNA při 4 °C s použitím Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometru s optickým vláknem s mikrosondou
Út, 16.4.2024
Altium International
Stanovení nominální hodnoty koncentrace analytu a její nejistoty ve vodných kalibračních roztocích prvků primárními metodami
Po, 15.4.2024
ANALYTIKA
Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová
Čt, 25.4.2024
Akademie věd České republiky
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.